Svinhuset blir verkstad

Eftersom jag har flyttat min blogg och det kanske tillkommit några nya läsare så kommer här en liten resumé om hur vi nu gör om vår ladugård till en verkstad. Vi har under vintern jobbat med att göra om den del i ladugården som var grisarnas till en snickarverkstad. Väggarna är murade och såg hemska ut! Men med ny kalkfärg blev de mycket vitare. Även taket fick ett par strykningar med vit färg.

Ja, tänk vad lite färg kan göra! Ola har satt ny belysning i taket och vi har nu flyttat in maskiner och verktyg. Ett nytt arbetsbord gjorde vi av ett bordsunderrede och en gammal dörr. Sen hittade vi ett köksskåp som vi nu satt på väggen och förvarar verktyg i.

Verkstaden är i princip färdig och nu återstår att ställa i ordning ett litet rum bredvid som vi ska ha till målarrum. Det är färdigmålat på väggarna men vi har tänkt sätta in en diskbänk och ett arbetsbord där. Sen är det väl småsaker att fixa här och där men sen ska det gå att använda fullt ut.

Etiketter: verkstad

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln