Väntar och väntar...

Våren tar verkligen tid på sig att komma! Jag är uppväxt i Stockholm och har fortfarande svårt för att acceptera den långdragna vårvintern här uppe. De vackra soliga dagarna är givetvis underbara, men nu längtar jag efter gräsmattor. Det känns som en ännu längre väntan detta år eftersom vi nu längtar efter att få börja jobba på riktigt i vårt företag. Så nu vill vi ha snöfritt och väder man kan vara ute och jobba i utan att frysa! 

 

Det är lite stiltje på bloggen och det beror mest på att vi förbereder oss för att börja jobba i företaget nästa vecka. From då kommer vi jobba deltid. Det vi jobbar med nu är att få till en "vidjekokare" - en anordning att värma vatten och vidjor i (de man binder ihop gärdsgården med). Det är inget man kan köpa, utan det gäller att tillverka själva. Bilder kommer när den börjar bli klar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Stig Taube » Små fina detaljer:  ”Hej! Sitter dessa glas i en skåra i bågen,alltså ingen kittfals? Eftersom jag re..”

  • Vackra fönster ab » Vackra fönster:  ”Vilka fina bilder! Läckert!”

  • Dennis » En vacker veranda:  ”Va!! Kommer de inte att återanvändas! hoppas de sparar dem iallafall. Mäktiga fö..”

  • Marie » Snart byggnadsvårdsdag på Gammlia!:  ”Kul! Hoppas det kommer mycket folk, och att ni får fint väder!”

  • Marie » En ny fåtölj:  ”Så fin fåtöljen blev! Och så vackra tapeter! De passar verkligen ihop helt perfe”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln