Syns inte - finns inte

Jag är lite fascinerad av gamla tiders "återvinning"...man ställde helt enkelt ut det i skogen! Det verkar som om de tänkte att syns det inte så finns det inte. I den lilla skogen bredvid oss står det nu två vagnar och en plog tror jag att det är. Under granar och träd är de gömda och smälter egentligen in fint i miljön, rostiga i färgen så syns de inte så mycket, men de hör ju inte dit! För några år sen gjordes en utrensning av gamla maskiner från gården och mycket av det fanns "gömt" i skogen, men trots det finns det kvar en hel del. Och eftersom gården varit i samma familj i många generationer, så kan man inte heller skylla på någon annan...

Kommentera gärna:

  • Pia • 24 maj 2013 21:23:01
    I min hemby står det istället bilar lite här och var i skogen! :)
    Hör av dig när du är i stan så kan du kika på fåtöljen. Du får ha den hos dig så länge du vill . Men jag behöver råd över vilket sorts tyg som jag ska fixa till den. Kram!