Säsongens första jobb

Nybyggd del Nybyggd del

Säsongens första jobb är avklarat och det var lika kul att bygga gärdsgård detta år som i fjol! Vårt uppdrag blev att först laga en befintlig gärdsgård som var väldigt ranglig samt bygga en ny del som redan fallit sönder.

Att laga en gärdsgård som någon annan byggt var som att lägga ett pussel. Vi plockade ner hela gärdsgården och bytte störar eftersom det visade sig att den del som varit i jorden var rutten. Vi satte nya störar men återanvände slanorna. Det gällde att få dem på plats ungefär på samma sätt som de var lagda innan så att pusslet gick ihop så att säga. Det gick till slut men tog faktiskt längre tid än om vi skulle byggt allt nytt.

Den nya delen gick desto fortare att bygga!

Första jobbet gjordes i ett vackert sommarstugeområde vid vattnet. Solen strålade och värmde oss med sina 20 grader. Kunde inte varit bättre!!

Gamla gärdsgården som vi rev ner och byggde om.
Nyrenoverad!
Etiketter: gärdsgård

Kommentera gärna:

  • Pia • 29 maj 2013 22:53:16
    Tjusigt!! :)