Drömmen blev sann!

För ett år sen gick tankarna varma inne i huvudet. Skulle vi våga satsa på att starta företag och få jobba med det vi ville? Nu har drömmen blivit sann! Under sommaren jobbar jag heltid i företaget och Ola jobbar deltid. Men vi hinner inte med!! Vi kom igång lite sent under våren då vi startade och skulle behövt mera tid.
 
Nu har vi redan flera jobb gjorda och flera väntar! Jag står just nu i en gammal ladugård och renoverar fönster till bostadshuset. Det många tycker är jobbigt, att skrapa och kitta fönster gör mig så lycklig! Jag njuter varje dag och kunde inte ha det bättre!

Min lilla arbetsvrå
Etiketter: fönster byggnadsvård

Kommentera gärna:

  • Pia • 14 juni 2013 18:47:32
    Jag är så glad för er skull.. som vågat följa er dröm!
    Och vi har minsann fått tjuvkika på det ni pysslar med i Holmsund just nu! Snyggt som tusan!!! :D