Före - Efter nr 2

En till "före och efter" gärdsgård
Etiketter: gärdsgård

Kommentera gärna:

  • Gabriella Jatko • 24 juli 2013 23:50:13
    Hej Elisabeth! Jag såg er annons på anslagstavlan här i Sörfors. Kände igen efternamnet och såg att det stod Kåddis, så jag tänkte att det måste ju vara du! Vad härligt att det finns människor som ni som brinner för att bevara det gamla hantverket! Vi har en dröm om en gärdsgård, kommer kanske med en beställning nästa sommar... Har du förresten slutat helt som teckenspråkstolk? /Gabriella Jatko
  • Hej Gabriella! Kul att du sett oss! Jag kände en dragning till att göra något annat än att tolka och har gått en byggnadsvårdsutbildning. Av den utbildningen blev det vårt företag. Livet kan ta lustiga vägar... Detta är ett provår för företaget så jag har kvar min tjänst som tolk. Vi får se vad framtiden visar... Välkommen med en beställning :-) !

    28 juli 2013 22:42:21