Drömmen om ett hus

Jag hann drömma en lite för orealistisk dröm för några dagar... På Blocket såg vi att man skänkte bort ett timmerhus!! Man fick det gratis mot att man monterade ner det och tog det därifrån. Jag blev kär på en gång!! Ett fantastiskt hus som jag gissar är från mitten av 1800-talet. Vackert, charmigt och romantiskt. Spontant skickade jag iväg en förfrågan för att få lite mer fakta kring huset. Vart vi skulle ha huset visste vi inte. Men på kvällen gick jag runt ute på gården och fantiserade om vart det kunde stå. Vad skulle vi ha det till? Tja, gästhus och vävstolen skulle kunna få en plats till slut. Framför allt vore det ett underbart renoveringsobjekt! Jag tänkte tom tanken att renovera upp det och sälja det (inte för jag vet om jag skulle kunna skiljas från det). Hur som helst...ett par dagar gick jag och drömde, men det visade sig att fler än vi var sugna på huset, så det verkar inte bli något. Och ärligt talat...det var en fin dröm, men hur skulle vi ha tid att montera ner det och sätta upp det när vi redan har projekt som väntar på oss?

Etiketter: byggnadsvård

Kommentera gärna:

  • Jimmy • 13 november 2013 15:28:08
    Jag känner igen huset då det omhändertagits av en vän till mig samt vän av byggnadsvård. Så antagligen kommer det hamna i trakten kring Piteå.
  • Vad kul att du kände igen huset! Det känns i alla fall bra att någon med byggnadsvårdstänk fick huset. Det kommer bli jättefint när det är renoverat. /Elisabeth

    14 november 2013 14:22:51

  • Pia • 2 augusti 2013 10:07:43
    Attans! Men fränt hade det varit... :)