Byggnadsvårdsdag på Gammlia

Den 11 aug är det byggnadsvårdsdag på Gammlia, Umeå. Det kommer vara föreläsningar, visningar och utställare. Och där ska vi vara med! Det känns spännande och pirrigt. Vi är ju ändå nystartade och nu känns det som om vi får vara med de "stora barnen" på en gång. Vi kommer visa upp gärdsgårdsbyggande, hur vi förbereder oss och hur vi bygger. Eftersom det går rätt fort att bygga när man väl kommer igång så antar jag att vi kommer bygga 3 m och sen riva upp det och bygga igen. Men jag har också tänkt att innan bygga en modell av gärdsgård i miniformat, så att vi kan visa upp hur en färdig gärdsgård ser ut.

Välkomna till Gammlia 11 aug!
www.vbm.se/kalendarium/temadag-byggvard

 

Kommentera gärna:

  • Pia • 6 augusti 2013 22:58:39
    Har lagt ut detta på facebook och hoppas att många kommer till Gammlia :) Kram!