Så blev ladugården

före - grå och trist före - grå och trist

Jag vill bara visa hur fin ladugården blev när den var färdigmålad. Det blev totalt 6 varv jag målade, det första och sista målades med kalkvatten. Det är en tunnare variant av kalkfärg, det första för att få färgen att fastna bättre och det sista för att "stänga" målningen.

Jag har nu även gett mig på några av innanfönstren, plockat lös dem och lagat och framför allt tvättat dem! Vet inte när det var gjort senast...och det är inte lätt att få bort all fluglort. Det har nästan etsat sig fast i glaset! Men renare blev det och nu kan man åter se in/ut genom fönstren!

Efter - vitare och finare!
Etiketter: fönster byggnadsvård

Kommentera gärna:

  • Maria • 19 september 2013 22:08:08
    Vad fint det blev!!!! Jättefint!
  • Pia • 10 september 2013 22:16:37
    Vilken skillnad!!! :D Håller med Marie, kul att du har en massa före- och efter-bilder!
  • Marie • 9 september 2013 23:21:09
    Wow!! Så fint det blev! Tänk vad färg kan göra! Superfräscht och snyggt!