Skogskoja och en ny möbel

Ola har under hösten pratat om att han vill ha en plats att värma sig på när han är ute i skogen och jobbar. När en kompis skulle sälja sin husvagn á lá 1978 slog han till och köpte den. Köksutrustningen tog han ut och installerade en liten kamin istället. Ovanför den har han hängt upp en stång så han kan torka kläder som blivit våta. Nu har jag själv provat denna lilla skogskoja och måste säga att det var väldigt mysigt att komma in i en uppvärmd koja efter ett tag ute i den frostiga skogen. Med lite kaffe och en stund i husvagen kom värmen i händer och kropp tillbaka.

Härliga 70-tals färger!! Allt är harmoniserat i färgerna brunt och orange.
Man blir ju ofta förundrad av naturen. Detta träd blev jag väldigt fascinerad av. HUR har det kunnat växa såhär? Det övergår mitt förstånd i alla fall.

Denna fina pall fick jag för något år sen och den har sen stått och väntat på att få lite vit färg på sig. Jag gillar verkligen att få göra om möbler, även om de oftast blir vita. Denna pall fick jag göra en liten lagning på först. Någon hade använt den som sågbock och råkat såga ett jack på några cm in på den. Jag la i en tunn träbit med lite lim och svårare än så var det inte.

På plats i hallen som är ovanligt städad...

Kommentera gärna:

  • Marie • 30 november 2013 17:41:25
    Så fiffigt att installera en kamin i husvagnen!! Det måste vara perfekt att värma sig där inne!=0) Ja, naturen är verkligen förunderlig! Man undrar ibland hur saker och ting kan växa under inga förutsättningar alls. Pallen blev jättefin!