Vinterjobb i verkstaden

Vintertid är ju lite mer av en lågsäsong för oss, men då är det extra kul att få ett fönsterjobb som man kan stå inomhus i verkstaden och pyssla med. För en gångs skull är det helt nya fönster som ska kittas och målas. De ska sättas på en veranda när de är klara. Linoljefärg är det som gäller så det blir nog en fyra strykningar totalt. Nu har jag i alla fall satt fast rutor (21 st totalt) och kittat och därefter målat en gång med utspädd linoljefärg.

Även om det är lågsäsong är det väl bäst att jag för rättvisans skull, skriver att Ola jobbar på för fullt i skogen, bland annat med att fälla gärdsgårdsmaterial. Men han har även fått ta hand om en del fällda träd efter stormen för två veckor sen.

Bjuder också på några vackra bilder från i eftermiddags!

Etiketter: fönster byggnadsvård

Kommentera gärna: