Tavelram

Ägaren kommer ha fönstret liggande när det sen är på plats. Ägaren kommer ha fönstret liggande när det sen är på plats.

Jag hjälpte en kompis att byta ett par trasiga rutor till hennes tavelram. Fönstret verkar vara ett gammalt överljus, dvs som suttit över en dörr. Hon ska ha den som tavelram vilket jag tycker är väldigt fint. Jag har själv ett mindre fönster som jag har tre foton i. Problemet är baksidan. Hur man får bilderna att sitta fast utan att det blir krångligt att ta bort för att byta bilder. Lösningen som jag gjort på mitt eget fönster är att helt enkelt tejpa fast papper som bakgrund bakom varje foto. Tejpen är lätt att ta bort och det blir inget avstånd till väggen, som det skulle blivit om man satt fast någon träskiva eller liknande.

Gamla bubbliga glas...

Kommentera gärna: