Pyssel och planering inför Trädgårds Nolia

För första gången ska vi i år vara med på Trädgårds Nolia i Umeå. Det är 25-27 april som mässan går av stapeln. Det känns både kul och pirrigt att stå i monter och visa upp vad vi gör! Eftersom det är lite svårt att bygga gärdsgårdar på några få kvadratmeter så har vi istället tryckt upp affischer på jobb vi gjort. I fjol gjorde jag en minigärdsgård för att visa upp på Gammlia när vi var där på byggnadsvårdsdagen och den ska jag nu fräscha upp så vi kan ta med den också. Efter ett år har den torkat och pinnarna pekar nu åt håll som jag inte vill, därför blir det en ny liten gärdsgård.

Eftersom vi även sysslar med byggnadsvård och fönsterrenovering så har jag försökt få det till att passa en trädgårdsmässa. Därför har jag renoverat ett fönster och håller på att bygga en odlingslåda av återvunnet virke. Det är inte tänkt att vi ska sälja sådana men vi vill visa upp vad man kan använda gamla fönster till.

Jag har ju själv byggt ett litet växthus av fönster och även det kommer vi att visa upp på en affisch.

Byte och rutor och omkittning väntar. Sen funderar jag på om fönstret ska målas... Helst vill jag ha det naturligt men det blir inte så fint att kittet blir synligt. Hmm...
Denna bild kommer finnas som affisch på Trädgårds Nolia.

Kommentera gärna:

 • Pia • 6 april 2014 14:58:54
  Ja, nog kan man göra mycket av gamla fönster!! :)
  Spännande med Nolia. jag håller tummarna för massor av besökare och sedermera massor(eller lagom kanske!) av beställningar.
  Saknar dig dock på jobbet, det ska jag inte sticka under stol med!
  Men heja på er som följer er passion! :D
  Kram!