Mycket på gång...

Nu är det mycket på gång! När snön smälter och våren är på väg börjar vår säsong. Förfrågningar om gärdsgårdar börjar trilla in och det kliar i fingrarna att få börja. Men än är det tjäle i marken och snön ligger ju kvar på sina ställen. Under tiden vi väntar tar vi hem mer gärdsgårdsmaterial från skogen och förbereder det vi redan har tagit hem. Här ser ni mig dragandes på några granar. Tanken går rätt snabbt till en arbetshäst, vilket är precis som jag känner mig när jag pulsar genom skogen för att dra fram träden till vägen.

Ola spetsar till störarna på cirkelsågen. Skönt att kunna stå ute i vårvädret! I bakgrunden ligger stockar som väntar på att bli blocksågade så att vi kan timra med dem. Vi känner oss även ivriga att få börja timra igen. Traktorgaraget som man ser längst bort i bild har väntat på oss sedan i oktober!

Förutom allt detta väntar ett gäng med möbler att få bli tillsnyggade så vi kan ha dem i uthyrningsdelen som jag skrivit om tidigare.

Och så är det Trädgårds Nolia som jag skrev om i förra inlägget.

Så jobb har vi! Och det är bara roliga jobb!

Etiketter: gärdsgård garage

Kommentera gärna:

  • Pia • 11 april 2014 21:23:28
    Nu stundar bråda tider, m a o! :) Men härligt att ni har massor av jobb på gång. Att det dessutom är roliga sådana är ju ingen nackdel!! Kram på dig!