Händelserik helg!

Idag har vi vilat ut efter en mycket intensiv helg! Det var en omtumlande upplevelse på flera sätt. Bara det att stå upp i tre hela dagar var något nytt :-). Vi hade ont i ryggar och fötter och var väldigt trötta på kvällarna. Men det har även varit väldigt kul och vi har träffat så mycket folk. Hela mässan besöktes av 6500 personer och förutom många umebor kom det resande från Sundsvall, Kalix och även från Finland! Vi har fått många frågor om gärdsgårdar och även fönsterrenovering och det känns jätteroligt! En bonus på mässan har varit att prata med andra kunniga personer. Roligast var att prata med en 80-årig man som själv varit gärdsgårdsbyggare och som kunde berätta om sina erfarenheter och även ge oss några tips. Eftersom gärdsgårdsbyggare inte växer på träd (ordvits ;-), så hade vi hört talas om denna man innan och det var kul att träffa honom på riktigt.

En annan rolig upptäckt var att fler än vi trodde hade lite koll på hur man bygger gärdsgårdar och hur mycket jobb det ligger bakom. Vi fick många uppmuntrande ord och lyckönskningar som värmde!

Strax innan start på fredagen kom det en reporter från P4 Västerbotten och undrade om vi ville vara med på en intervju. Sådan reklam kunde vi ju inte tacka nej till! Lite nervös hann jag bli eftersom det kom så snabbt på och jag inte visste vad han skulle fråga om. Men intervjun gick bra och  jag har själv lyssnat på den i efterhand på nätet och känner mig nöjd :-). Är du nyfiken kan du gå in på länken och spola fram till 3 h 23 min, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4181&artikel=5517925

Denna vecka drar vår byggsäsong igång! Årets första gärdsgård blir på fredag och det ska bli väldigt härligt! Vi får hoppas på lika fint väder som det tydligen varit helgen...själva har vi ju varit inomhus och inte inte ens haft ett fönster i närheten.

Det har varit intensiva dagar förra veckan. Vi har även hunnit vara på en unik byggnadsvårdsdag på Olofsfors bruk, men mer om det kommer i nästa inlägg.

Kommentera gärna:

 • Marie • 3 maj 2014 08:49:31
  Härligt att läsa att det gick bra på mässan! Intervjun blev jättefin, klart du ska känna dig nöjd!
 • Pia • 30 april 2014 00:01:59
  Skrattade gott åt "... och inte ens haft ett fönster i närheten".. Är inte ditt lilla "drivhus" gjort av ett gammalt fönster? ;)
  Kul att se er där och bilden på er blev ju himla bra!
  Håller tummarna för fint väder i helgen! Kram!
 • Haha...det tog ett tag innan jag förstod :-). Tyvärr lyste inte solen in genom vårt fönster...

  1 maj 2014 20:51:16