Uthyrning av huset

Den högra delen ska vi hyra ut, med ingång från gaveln. Den högra delen ska vi hyra ut, med ingång från gaveln.

Som jag skrivit tidigare så ska vi hyra ut halva vårt hus. Huset är numera ett parhus med två lägenheter. Hyresgästerna flyttade ut sista april och vi har nu jobbat febrilt med att få i ordning där inne så att vi kan hyra ut under sommarhalvåret. Vi har tänkt hyra ut till turister och korttidsboenden. Det är första gången vi gör detta, så det är lite pirrigt och förväntansfullt att se hur intresset är.

Jag har ju under vintern samlat på mig möbler, renoverat en del men också fått väldigt mycket av både släkt och vänner. Det här rummet är nytapetserat, det var förut ett lekrum med halva väggen i blått och halva med terracotta. Så det blev en stor skillnad! Soffan har jag köpt på annons. Den är vacker och i riktigt fin kvalitet, lite trådsliten men jag föll för den direkt! Saknas gör en matta...

Så vacker!!!

Kökssoffa och bord har svärmor skänkt. I soffan ska en trasmatta ligga som skydd. Vi har ju haft som mål att bara använda begagnat och köpa second hand. Det har vi lyckats hålla riktigt bra tycker jag.
 

Lilla sovrummet!
Här står även en barnsäng.

Totalt finns det fem vanliga sängar, men det finns plats till fler bäddar om man vill tränga ihop sig.

Gott om sällskapsrum har vi också!

Annons ligger ute på Stugnet.se och jag kommer även lägga in en sida här på hemsidan med information. Sen kommer vi antagligen även att finnas med på Turistbyråns hemsida.

Lite fix återstår i lägenheten, men från 1 juni ska allt vara klart för uthyrning!

Etiketter: inredning möbler

Kommentera gärna:

  • Marie • 16 maj 2014 20:07:47
    Så fint ni har inrett! Soffan var verkligen vacker! Håller tummarna nu att ni får många och bra hyresgäster kommande säsong!