En gärdsgård med utsikt

Bland det bästa med vårt jobb är att få komma till nya fina miljöer hela tiden. Vi får se vackra Västerbottensgårdar och bygga gärdsgårdar i fina omgivningar. Sista gärdsgården före semestern byggdes på en tomt med älven som granne. Vacker utsikt, men blåsigt var det!

Nu har äntligen vår spettmaskin kommit som tagit 3 mån på sig att dyka upp. Först fick vi fel typ av återförsäljaren och sen har den rätta tagit oerhört lång tid på sig att fraktas från Italien. Nu har vi dock provat den och den verkar fungera väldigt bra! Visserligen var det stenfri gräsmatta vi provade på, men det var som att skära i smör.

Vi har sammanfogat den nya gärdsgården med den gamla som stod där redan. Den gamla föll i ett oväder.
En liten utmaning för oss... Gärdsgården går ner för en tvär brant kant, innan den ska fogas ihop med den gamla som står på plan mark. Men vi tycker själva att lösningen blev helt okej.

Kommentera gärna:

  • Marie • 8 juli 2014 21:48:05
    Era gärdsgårdar blir inte bara som en gränsmarkering, utan verkligen som ett smycke i utemiljön! Jättefint!