En liten pall

Innan det färdiga resultatet av traktorgaraget visas (väntar på att dörrarna ska bli färdiga), så flikar jag in med en liten pall som jag gjort i ordning. Jag har länge önskat mig en rund pall och den skulle givetvis vara vit! Det har faktiskt inte varit lätt att hitta en begagnad rund pall, så jag antar att jag inte är ensam att vara förtjust i dem.

När jag till slut hittade en, så var den ful. Jätteful faktiskt! Förr ägaren har försökt ta bort den hemska lackfärgen. Men det har inte varit tal om någon skonsam behandling! Det var djupa repor på ovansidan och ben efter vassa verktyg. Dessutom verkar den ha tjänstgjort som sågbock. Detta är ett av flera jack i den.

Men eftersom jag gillar att fixa till möbler så såg jag bara möjligheter. Jacken fyllde jag igen med små träkilar eller ett hemmagjort spackel bestående av sågspån och lim. Hela pallen har slipats och gjorts len och fin. Sen målade jag den vit!!

Av sågjacket syns nu inte ett spår...
Nu står den äntligen på plats i hallen!
Etiketter: inredning möbler

Kommentera gärna:

  • Marie • 6 oktober 2014 09:34:35
    Så fin den blev! Jaha, nu fick jag lära mig något nytt - hemmagjort spackel. Pallen blev ju som ny!